Frisör Hammarby Sjöstad

Klippning, färgning och uppsättningar •

Om oss

Moderna hårvårdstjänster i Sickla köpkvarter

AAA Hair international i Sickla AB är hårsalongen för dig som vill anlita frisörer som håller sig ständigt uppdaterade inom de senaste trenderna och teknikerna. Vi som jobbar här har som mål att alltid ge den bästa servicen, och alla våra frisörer genomgår fortlöpande utbildningar så att vi kan bemöta våra kunders önskemål. Som kund ska du alltid gå härifrån nöjd och därför sätter vi stor vikt vid att du får göra din röst hörd så att vi kan fatta besluten gemensamt.

Salongen med ett komplett tjänste- och produktutbud

AAA Hair international i Sickla AB jobbar aktivt med att förbättra vårt utbud av både tjänster och produkter. Förutom traditionella hårvårdsbehandlingar som klippning, slingning och styling erbjuder vi dessutom behandlingar inom ansiktsvård och håltagning i öronen. Våra kreativa stylister är alltid redo att hjälpa dig oavsett om du önskar en trendig eller en mer klassisk frisyr. Våra frisörer är lika duktiga på herrklippning som på damklippning och barnklippning.

Vi säljer speciellt utvalda produkter

Vi värderar att hitta de bästa och mest kvalitativa varumärkena på marknaden. Det är viktigt för oss att varje enskild kund får tag på de produkter som är bäst för just henne eller honom. Våra frisörer är alltid redo att göra rekommendationer baserade på dina behov och frisyr.

Som kund kan du köpa och beställa dina favoritprodukter i salongen, via telefon eller på webben.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

  Adress:
  Siroccogatan 4
  131 34 Nacka

  Telefon:
  08-580 97 688

  E-post:
  offert@frisorhammarbysjostad.com

  Orgnr:

  559123-0767

OM OSS

När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

Frisörhammarbysjöstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. AAA Hair International i Sickla AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Siroccogatan 4
131 34 Nacka

08-580 97 688

offert@frisorhammarbysjostad.com

Orgnr:
559123-0767