Frisör Hammarby Sjöstad

Klippning, färgning och uppsättningar •

Damklippning

När du kommer till oss på Frisör Hammarby Sjöstad för att göra en damklippning kan du vara helt trygg med att vi noggrant lyssnar in dina önskemål och förväntningar på klippningen innan vi börjar. Våra frisörer genomgår löpande utbildningar för att hålla sig uppdaterade gällande de kommande trenderna samt nya hårprodukter och arbetsredskap. När du kommer till oss vill vi att du ska få en avkopplande stund och lämna vår salong med det slutresultat som du förväntade dig.

Vi utför olika typer av håruppsättning i Stockholm

Vid högtidliga tillfällen i livet som exempelvis studentbal, bröllop eller firande av en jämn födelsedag är en fin håruppsättning det som blir pricken över i. Vi kan styla korta frisyrer såväl som att göra stadiga håruppsättningar som håller under hela dagen och kvällen. Att få en hållbar uppsättning som dessutom ser naturlig ut och inte är nedtyngd av hårspray är något du riskerar att misslyckas med om du inte väljer att anlita en frisör. Vi har lång erfarenhet av att sätta upp hår i olika längder och att skapa en uppsättning som passar dig.

Vi kan damklippning i Hammarby Sjöstad

Vi kan klippa klädsamma och trendiga korta frisyrer och hanterar längre hår precis lika bra. När du kommer till oss kan vi även bistå med råd gällande en ny frisyr.

 • Vi börjar alltid med en konsultation där du berättar om dina önskemål gällande klippningen
 • Om du vill göra en frisyrförändring men inte vet hur, kommer vi gärna med förslag
 • Vi är lyhörda för dina önskemål och avslutar inte en klippning innan du är nöjd

En billig klippning i Stockholm

För att vi ska kunna hålla en så rättvis prissättning som möjligt på damklippning i Hammarby Sjöstad utgår vi från hur lång tid klippningen tar och eventuell materialåtgång. Det gör att vi kan hålla ett bra pris för damklippning och för att du som kund ska veta vad besöket kommer att kosta lämnar vi gärna ut den uppgiften när du ringer för att boka en tid eller kommer förbi vår salong för att göra det. Vi ser fram emot att få ta emot dig som kund och hjälpa till med ditt hår!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

  Adress:
  Siroccogatan 4
  131 34 Nacka

  Telefon:
  08-580 97 688

  E-post:
  offert@frisorhammarbysjostad.com

  Orgnr:

  559123-0767

OM OSS

När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

Frisörhammarbysjöstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. AAA Hair International i Sickla AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Siroccogatan 4
131 34 Nacka

08-580 97 688

offert@frisorhammarbysjostad.com

Orgnr:
559123-0767