Frisör Hammarby Sjöstad

Klippning, färgning och uppsättningar •

Herrklippning

Du är varmt välkommen till vår salong när du är i behov av en herrklippning. Vi som arbetar på Frisör Hammarby Sjöstad har stor kunskap både när det gäller klassiska frisyrer så väl som de senaste trendklippningarna. Ung eller äldre spelar ingen roll alla är välkomna och vi ställer gärna upp med råd gällande hur du på bästa sätt tar hand om ditt hår så att klippningen håller längre och kommer med förslag på en eller flera frisyrer om du vill göra en förändring.

Vi utför alla typer av hårklippning i Stockholm

Oavsett om du kommer till oss som befintlig eller ny kund börjar den frisör som du har bokat en tid hos med en konsultation där ni tillsammans går igenom dina önskemål angående klippningen. Eftersträvar du en klassisk herrklippning kan våra frisörer komma med förslag på hur man med hjälp av olika produkter kan variera frisyren på olika sätt. Vi fortbildar oss löpande och besöker mässor för att hålla oss ajour med de senaste trenderna så att vi på bästa sätt kan hjälpa de kunder som vill ha en moderiktigt frisyr.

Herrklippning

Låt oss ta hand om din herrklippning i Hammarby Sjöstad

Det finns många fördelar med att vända sig till en kunnig frisör när man vill ha en klassisk herrklippning.

 • Vi klipper efter dina önskemål
 • Vi ser till att klippningen håller formen så länge som möjligt
 • En duktig frisör kan klippa så att att frisyren går lätt och snabbt att styla

En billig frisör med bra pris för herrklippning

I samband med att du bokar en herrklippning i Hammarby Sjöstad hos oss kan du även få en prisuppgift på klippningen. För att prissättningen ska bli så rättvis som möjligt utgår vi från arbetstiden och materialåtgången när vi sätter våra priser och det gör att vi även kan erbjuda en billig damklippning. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda när de lämnar salongen och därför är vi lyhörda för dina önskemål och genomför klippningen utifrån dem i så stor utsträckning som det är möjligt. Vi ser fram emot att få dig som kund!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

  Adress:
  Siroccogatan 4
  131 34 Nacka

  Telefon:
  08-580 97 688

  E-post:
  offert@frisorhammarbysjostad.com

  Orgnr:

  559123-0767

OM OSS

När du söker efter en frisör i Hammarbysjöstad som klipper och färgar till ett bra pris.

Frisörhammarbysjöstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. AAA Hair International i Sickla AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Siroccogatan 4
131 34 Nacka

08-580 97 688

offert@frisorhammarbysjostad.com

Orgnr:
559123-0767